Poletje 2017

Juhuhu poletje je tu! Dopusti, počitek, zabava in vse najbolj vroče stvari so potrkali na vrata. V Večgeneracijskem centru Zasavje bomo zakorakali v prvo skupno poletje, zato smo za vas pripravili raznovrstne BREZPLAČNE aktivnosti, ki se bodo vsak dan med poletjem odvijale na različnih lokacijah po Zasavju.

Program BREZPLAČNIH aktivnosti smo za vas pripravili Večgeneracijski center Zasavje (Zasavska ljudska univerza), Mladinski center Zagorje ob Savi, Mladinski center Hrastnik, Društvo prijateljev mladine Trbovlje in Zagorje ter Občinska zveza prijateljev mladine Hrastnik. Med poletjem se bomo tako učili igrati na glasbila, se ukvarjali s športom in rekreacijo, odšli na kopanje ter se predvsem zabavali in učili v najrazličnejših oblikah.

Kaj vse smo vam za letošnje poletje pripravili si lahko ogledate v posameznih zavihkih v razdelku »Poletje 2017«. Našli boste programe, opise in zanimivosti, ki se bodo dogajale po posameznih občinah, seveda pa si program BREZPLAČNIH aktivnosti lahko ogledate tudi v razdelku »Koledar aktivnosti«.


Želimo vam čim lepše in užitka polno poletje ter vas hkrati vabimo tudi na naše skupno druženje. 

Naroči se na novice!

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.