Dnevna soba VGC


KAJ JE DNEVNA SOBA IN KJE SE NAHAJA

Dnevna soba Večgeneracijskega centra Zasavje je prostor, ki je namenjen neformalnemu druženju in informiranju. Nahaja se na Grajski 2 v Zagorju v pritličju stavbe, kjer ima Večgeneracijski center Zasavje sedež. Dnevna soba je opremljena s kavčem, kuhinjo, tremi računalniki, tiskalnikom, z mizami, s stoli, tablo, projektorjem in s prijaznim strokovnim delavcem.

Prostor je stičišče različnih aktivnosti, delavnic, predavanj in križišče, kjer se srečajo ljudje različnih generacij in zanimanj. Vrata so odprta za vse, ki želijo pridobiti dodatna znanja, ustvarjalno preživljati prosti čas ali se samo družiti z znanci in s prijatelji.

V dnevnem prostoru deluje tudi informativni kotiček, kjer lahko posameznik pridobi informacije od strokovnega delavca, ki je prisoten v dnevni sobi, iz zloženk, ki so na voljo v informativnem kotičku, ali prek spleta, ki je ravno tako na voljo za uporabnike.


Vabljeni, da nas obiščete v dnevni sobi vsak dan, od ponedeljka do petka, med 7. in 17. uro.
 
INFORMATIVNI KOTIČEK

Potrebujete informacije z različnih področij? Za vas smo pripravili povezave do uporabnih spletnih strani.

Občina Zagorje
Občina Trbovlje
Občina Hrastnik
Občina Litija

Center za socialno delo Zagorje
Center za socialno delo Trbovlje
Center za socialno delo Hrastnik
Center za socialno delo Litija
 
Zavod za zaposlovanje Zagorje
Zavod za zaposlovanje Trbovlje
Zavod za zaposlovanje Hrastnik
Zavod za zaposlovanje Litija

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.