Okužena e-poštna sporočila


Pozor: Okužena e-poštna sporočila

Na slovenske elektronske predale so v zadnjih dneh zaokrožila sporočila, ki v nekaterih primerih vsebujejo prejemnikovo preteklo korespondenco na videz legitimnega pošiljatelja, pripeta pa imajo škodljiv Word dokument. Primeri okuženih sporočil in kako ukrepati, v kolikor je prišlo do okužbe računalnika, najdete na spletnem naslovu https://www.cert.si/okuzena-sporocila-s-preteklo-korespondenco/ (vir: SI-CERT)

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.