VIDEO: Povabilo na TVU in PU 2022 | Novice

VIDEO: Povabilo na TVU in PU 2022 Vabljeni na Tedne vseživljenjskega učenja, kjer se bodo med 9. majem in 12. junijem 2022 v Zasavju odvijale prireditve, povezane z učenjem in izobraževanjem odraslih. Letošnja krovna tema festivala TVU je Učenje je življenje – naj krepi in radosti! 

Vabljeni tudi na festival Parada učenja, ki bo 25. 5. v Zagorju na Cankarjevem trgu, rdeča nit pa bo Zdrav duh v zdravem telesu.


Spremljajte nas na naši spletni strani in socialnih omrežjih ter se vključite tudi vi v vseslovensko praznovanje vseživljenjskega učenja!

Dogodek je namenjen vsem generacijam, širjenju kulture vseživljenjskega učenja, spodbujanju socialnega vključevanja v regiji in spodbujanju gibanja vseh generacij.  

Častni pokrovitelj Parade učenja 2022 je župan občine Zagorje ob Savi Matjaž Švagan.

 
#TVU2022 #tvu27let



Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.