POGOVORIMO SE O COVIDU | Novice

POGOVORIMO SE O COVIDU
Spoštovani.

Predavanje z naslovom Pogovorimo se o Covidu, ki je bilo napovedano za 9. februar, zaradi objektivnih razlogov odpade. Prim. mag. Irena Manfredo, dr. med. sporoča, v kolikor vas kaj zanima v zvezi s Covidom in odgovora ne najdete v medijih, lahko vprašanje zastavite in pošljete na elektronski naslov info[at]mdps-zagorje.si

Hvala za razumevanje.

Zagorje ob Savi, 2. 2. 2021, 13:40 (posodobljeno 3. 2. 2021, 7:15)



Epidemija je pred nas postavila posebne izzive in vnesla spremembe v naš vsakdanjik. V tem času je pomembno, da poskrbimo za svoje dobro počutje, kolikor je v naši moči. To lahko storimo tako, da ohranimo ali vzpostavimo vsakdanjo rutino, ki vključuje aktivnosti za krepitev in ohranjanje zdravja.

Vabimo vas na predavanje, na katerem boste dobili odgovore na pogosta vprašanja o bolezni, ki jo povzroča Covid-19. Predava prim. mag. Irena Manfredo, dr. med..

KDAJ: torek, 9. 2. 2021, ob 18.00
KJE: na daljavo prek spletne platforme Microsoft Teams

Predavanje bo potekalo v sodelovanju s Knjižnico Mileta Klopčiča Zagorje ob Savi.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.