ZIMSKA RAČUNALNIŠKA ŠOLA | Novice

ZIMSKA RAČUNALNIŠKA ŠOLA
IMATE RAČUNALNIK, A GA NE ZNATE UPORABLJATI – ZIMSKA RAČUNALNIŠKA ŠOLA (6 srečanj po 2 uri)
 
Ste tudi vi med tistimi, ki z računalnikom niste nikoli delali, saj vam ni bilo treba? Vedno je bil nekdo v bližini in ste ga prijazno prosili, da vam pokaže na računalniku, kako prenesti slike iz telefona ali pa poiskati delovni čas trgovine in se naročiti pri zdravniku? Prav tako na vsakem koraku slišite ali preberete besede, kot so klik, emajl, obiščite nas na 3 krat w, e-poslovanje, e-zdravstvo … sedaj je kar naenkrat vse na »e«.

Postanite samostojni pri delu z računalnikom.

Zimska računalniška šola je namenjena vsem, ki se prvič srečujete z računalnikom, imate željo in voljo spopasti se s sodobno tehnologijo in računalniškimi programi ter tako pridobiti znanja in spretnosti za osnovno delo na računalniku.

In zakaj je Zimska računalniška šola odlična izbira?

Na začetnem računalniškem tečaju se boste naučili uporabljati tipkovnico in miško, spoznali boste delo v okolju Windows, se naučili pravilno slike »pospraviti v predal«. Stric Gugl nam bo v veliko pomoč pri iskanju informacij na spletu, prav tako se boste naučili poslati elektronsko poštno sporočilo ter oblikovali in izdelali vabilo ali pa natipkali dopis s pomočjo urejevalnika besedil.

KDAJ: vsak četrtek ob 9.00, začetek 16. 1. 2020 (prestavljen začetek iz 9. 1. na 16. 1. 2020)
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje


Delavnica je brezplačna.

Vljudno vabljeni.

Več informacij in prijave na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.