TRŽNICA GENERACIJ | Novice

TRŽNICA GENERACIJ
Večgeneracijski center Zasavje bo 16. maja, med 9.00 in 12.00 uro, na Paradi učenja, ki jo organizira Zasavska ljudska univerza predstavil Tržnico generacij, ki je eden od dogodkov EU projekt, moj projekt. Dogodek bo potekal na parkirišču pred Delavskim domom Trbovlje.

Na Tržnici generacij bodo lahko obiskovalci izvedeli več o projektu Večgeneracijski center Zasavje, na glavnem odru bo potekala predstavitev prostovoljstva in enega od ambasadorjev vseživljenjskega učenja, potekale pa bodo tudi ustvarjalne delavnice za majhne in velike.

Več o projektu EU projekt, moj projekt in ostalih dogodkih, ki bodo potekali v terminu med 12. in 19. majem si lahko preberete na povezavi http://www.eu-skladi.si/sl/aktualno/novice/eu-projekt-moj-projekt-vec-kot-40-dogodkov-med-12-in-19-majem-2018.


                       

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.