ŠPORT IN ŠPAS | Novice

ŠPORT IN ŠPAS V torek, 16.5., se je Večgeneracijski center Zasavje mudil v zagorskem vrtcu in sicer na največjem in najštevilčnejšem športno rekreativnem projektu ŠPORT IN ŠPAS. Namen projekta ŠPORT in ŠPAS je predvsem oživljanje nekdanjih vrednot, kot je hkratno druženje večih generacij, medgeneracijsko sodelovanje in solidarnost. Poudarek je na sodelovanju, gibanju in zdravemu načinu življenja. Cilj tega projekta je torej izboljšanje medgeneracijskega sodelovanja s poudarkom na prenosu znanja iz generacije v generacijo in nazaj, ter v celoletnem spodbujanju ukvarjanja s športom, gibanjem, rednimi gibalnimi aktivnostmi, jutranji telovadbi in skupnim preživljanjem prostega časa. V vrtcu Zagorje center se je Večgeneracijski center Zasavje predstavil z zabavnim glasbenim programom za otroke in skupaj s taborniki roda Poldeta Eberla Jamskega. Najmlajšim in njihovim staršem so pokazali najrazličnejše taborniške trike in aktivnosti. ČUDOVITO JE BILO.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.