SI-PASS, STORITEV ZA SPLETNO PRIJAVO IN E-PODPIS ZA FIZIČNE OSEBE | Novice

SI-PASS, STORITEV ZA SPLETNO PRIJAVO IN E-PODPIS ZA FIZIČNE OSEBE
Portal zVEM ponuja varen dostop do storitev eZdravja. Na delavnici bomo spoznali sistem SI-PASS, ki se uporablja za dostop do portala zVEM. Pogledali si bomo storitve eRecept, eNaročanje, spoznali aplikacijo za prikaz čakalnih dob in terminov za izbrano zdravstveno storitev. Prav tako si bomo pogledali, kako prek portala zVEM pridobimo digitalno COVID potrdilo o prebolelosti, cepljenju ali testiranju. Za udeležbo na delavnici je potrebno izpolnjevati pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

KDAJ: četrtek, 16. september 2021, ob 9.00
KJE: Knjižnica Antona Sovreta Hrastnik

Prijave na aktivnost SI-PASS, storitev za spletno prijavo in e-podpis za fizične osebe so zaključene. Zagorje ob Savi, 15. 9. 2021, 20.52

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.