PREDSTAVITEV METODE HumanUP | Novice

PREDSTAVITEV METODE HumanUP Vljudno vabimo, na predstavitev HumanUP metode namestitve prvega vratnega vretenca (atlasa) v pravilen anatomski položaj, katera je 100% varna in najučinkovitejša metoda do sedaj.
 
Okrog 90% ljudi ima premaknjeno prvo vratno vretence (atlas) v nepravilen položaj, ki se zgodi zaradi padcev, udarcev... Iz tega izvirajo težave s hrbtenico, mravljinčenje, vrtoglavica, okvare kolkov, kolen... ter mnoge bolezni kot revma, osteoporoza, migrene, neplodnost, visok krvni tlak, krčne žile, hemeroidi, težave s ščitnico, alergije,kamni, diabetes, kapi, rakava obolenja...
S poravnavo atlasa v pravilen položaj se telesu omogoči samo zdravljenje.
 
Predavanje je brezplačno.

KDAJ: sreda, 29. 5. 2019, ob 18.00
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, 1410 Zagorje ob Savi

Informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.