PRAVLJIČNE POTI DO DRUŽINSKE PISMENOSTI | Novice

PRAVLJIČNE POTI DO DRUŽINSKE PISMENOSTI
Za razvoj dobre pismenosti je pomembno, da imajo otroci pomoč in podporo staršev že vse od rojstva. Na delavnici Pravljične poti do družinske pismenosti bomo prikazali različne metode in oblike dela, preko katerih bodo otroci in njihovi starši v družinsko življenje prinesli več pismenosti in s tem krepili medsebojne vezi.
Knjižna darila so prispevek A1 Slovenija (Lahkonočnice) in Javne agencije za knjigo RS (projekt Rastem s knjigo).

KDAJ: četrtek, 12. 12. 20119, ob 15.00
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje


Na delavnico so vabljeni udeleženci tečaja Ure slovenske kulture in njihovi otroci.


Obvezne prijave in informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.