Obnovitveni tečaj angleškega jezika | Novice

Obnovitveni tečaj angleškega jezika Si želite obnoviti znanje angleškega jezika? Razumete angleško, vendar vam je nerodno govoriti?

Pridružite se nam na BREZPLAČNEM OBNOVITVENEM TEČAJU ANGLEŠKEGA JEZIKA, ki ga za vas pripravljamo v sodelovanju z Mladinskim centrom Hrastnik. 

S tečajem pričnemo v petek, 20.10.2017 ob 18. uri v prostorih Mladinskega centra Hrastnik. Tečaj bo zajemal 10 srečanj po 2 uri. Z nami se bo pogovarjal Rok Godicelj.





Obnovitveni tečaj je namenjen tistim, ki:

- ste se tujega jezika že učili (v osnovni, srednji ali jezikovni šoli), od 
takrat pa ga niste veliko uporabljali,
- želite obnoviti znanje ter obogatiti besedišče,
- tuji jezik sicer razumete, vendar ga ne govorite tekoče,
- želite osvežiti pogovorni jezik,
- vam govorjenje v angleščini povzroča težave zaradi nepravilne 
uporabe slovnice.

Prijave na tečaj sprejemamo na mail vgc-zasavje@mch.si ali na telefonski številki 041-893-422.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.