NADALJEVALNI TEČAJ RAČUNALNIŠTVA | Novice

NADALJEVALNI TEČAJ RAČUNALNIŠTVA Vabimo vas na Nadaljevalni tečaj računalništva, ki ga organiziramo skupaj s Srednjo šolo Zagorje. Tečaj bo potekal v dveh delih, naučili pa se bomo:
- obdelave in urejanja fotografij,
- priprave teksta, dodajanja fotografij v tekst, prezentacije PPT,
- shranjevanja gradiv v oblak in urejanja gradiv v oblaku,
- vsebine, ki odgovarajajo na potrebe in predznanje udeležencev.

Rezervirajte si termina 6. in 7. junij od 8.00 do 11.00 ure in se prijavite! Tečaj bo potekal v računalniški učilnici Srednje šole Zagorje (2. nadstropje).

Prijave zbiramo do ponedeljka, 4. junija 2018 na elektronska naslova vgc-zasavje@mczos.si ali medgeneracijsko.sredisce@gmail.com, pokličete pa lahko na tudi na telefonsko številko 040 457 079.

Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno!

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.