KREATIVNICA | Novice

KREATIVNICA
Vabljeni na Kreativnico, kjer bomo skupaj ustvarjali in se zabavali. Kreativnica bo potekala v četrtek, 12. 11. 2020 ob 17.00 na spodnji povezavi:
https://us02web.zoom.us/j/82979687136...
Passcode: art

POTREBŠČINE ZA IZDELAVO PINGIVA ali ZAPESTINICE (SRČKA):
Za izdelavo pingvina potrebujete:
- 3 barvne liste: bela, črna, oranžna ali vodene barve in bele liste
- škarje
- lepilo
- flomastri
Za izdelavo zapestnice (srčka) potrebujete:
- 2 volni različne barve
- karton
- selotejp
- škarje
Za dodatne informacije vam je na voljo Azra na št. 040 457 079.
Se veselimo druženja z vami.????

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

TEČAJ KALIGRAFIJE Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.

RAČUNALNIŠKE DELAVNICE - na primer zadnja je bila: Sestavi svojo križanko Te tečaje ponavadi vodi Dušan Malić in so vedno zabavne in koristne. Dušan je postal odličen predavatelj, ki predstavi snov na tak način, da jo vsi razumemo. Pripravljen je odgovoriti tudi na kakšno drugo vprašanje - vendar v odmoru, tako da pouk poteka nemoteno. Njegovi tečaji so ponavadi hitro zasedeni, saj ljudje vedo, da bo vse razumljivo razloženo in bodo izvedeli veliko novega.