EKOLOŠKO SEMENARSTVO IN SPOMLADANSKA PRIDELAVA VRTNIN | Novice

EKOLOŠKO SEMENARSTVO IN SPOMLADANSKA PRIDELAVA VRTNIN
Vabimo vas na predavanje gospe Ane Ogorelec, ki bo predstavila pridelavo, uporabo semen in ekološko semenarstvo. Na predavanju bo tudi govora o pasteh ekološke pridelave in o bolezni semen ter o pridelavi spomladanske zelenjave in sadik (solata, bob, redkvica, zgodnje kapusnice, grah ...). Z novimi znanji bodo vaše domače zelenjavne zasaditve na vrtovih in v loncih bolje obrodile.

KDAJ: torek, 16. 2. 2021, ob 18.00
KJE: na daljavo prek videokonferenčne platforme Zoom

Prijave na predavanje Ekološko semenarstvo in spomladanska pridelava vrtnin so zaključene. Zagorje ob Savi, 16. 2. 2021, 17:45

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.