Poletje 2018

Počasi že odštevamo dneve do zaključka šolskih in obšolskih obveznosti, ko se bodo otroci predali brezskrbnemu počitniškemu tempu. Da pa bo poletje zanimivo, doživeto in družabno smo poskrbeli v Večgeneracijskem centru Zasavje, kjer smo partnerji (Zasavska ljudska univerza, Mladinski center Zagorje in Mladinski center Hrastnik) pripravili pravi »Počitniški miks«!
 
V Zagorju smo združili moči Zasavska ljudska univerza, Mladinski center Zagorje, Društvo prijateljev mladine Zagorje, Občina Zagorje ob Savi, Smučarki klub Zagorje, Golden ranch Kisovec in krajevne skupnosti v občini Zagorje.
V Trbovljah pa smo za popestritev počitniškega dogajanja poskrbeli Večgeneracijski center Zasavje in Društvo prijateljev mladine Trbovlje, v Hrastniku pa bo za vrtiljak zabave poskrbel Mladinski center Hrastnik v sodelovanju z lokalnimi društvi in organizacijami.

Od ogleda posameznih dogodkov vas loči le klik pod zavitki Zagorje 2018, Trbovlje 2018 in Hrastnik 2018

Veselimo se skupne zabave brezskrbnega poletja. 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.