Poletje 2017 - Zagorje ob Savi

To poletje si bomo skuhali čisto nore počitnice. Pred vami je pravi »meni raznovrstnosti«, pri ustvarjanju katerega nam je bilo vodilo, da z dejavnostmi, ki so dostopne vsakomur, zajamemo populacijo od najmlajših do starejših.

Na meniju pa ne bodo le kulinarične delavnice. Počitnice bomo začinili z izleti in športnimi aktivnostmi, mimo vas bo zapeljal kopalni avtobus, podali pa se bomo tudi na popotovanje po krajevnih skupnostih. Čutila bomo dražili v naravi in v kinu pod zvezdami, za piko na i pa veliko ustvarjali, se igrali in zabavali! Šolske torbe v kot, saj bomo skupaj poskrbeli, da se še na računalnikih nabere prah.

Pri ustvarjanju smo moči združili Mladinski center Zagorje, Društvo prijateljev mladine Zagorje, Večgeneracijski center Zasavje (Mladinski center Zagorje in Zasavska ljudska univerza) in Občina Zagorje ob Savi.
Sodelujoči v programu so tudi: Smučarski klub Zagorje, KD Svoboda Kisovec, Knjižnica Zagorje, KC DD Zagorje in krajevne skupnosti.

Na določene aktivnosti se je zaradi lažje organizacije potrebno prijaviti, zato vas prosimo, da upoštevate navodila, ki so pripisana ob dejavnostih.

Za vprašanja in informacije smo vam na voljo vsak delovni dan od 9.00 do 15.00. V primeru slabega vremena, nezadostnega števila prijav ali zaradi objektivnih okoliščin si pridržujemo pravico do sprememb v programu.

Kontakti:
Mladinski center Zagorje: info@mczos.si, 040 699 097

Večgeneracijski center Zasavje: vgc-zasavje@mczos.si in info@vgc-zasavje.si, 068 613 954

Društvo prijateljev mladine Zagorje: info@dpm-zagorje.si, 041 699 412

Smučarski klub Zagorje: skzagorje@gmail.com, 041 550 883


Celoten program si lahko preberete na povezavi Poletje 2017.

plakat poletje 2017

Poletna zloženka s programom

Naroči se na novice!

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.